9. Türk Tıbbi Onkoloji Kongresi

Tarih: 18 May 2022 -22 May 2022
Lokasyon: Elexus Hotel - Girne KKTC
Şehir: Girne KKTC


Değerli Meslektaşlarım,
Türk Tıbbi Onkoloji Derneği tarafından düzenlenecek olan 9. Türk Tıbbi Onkoloji Kongresi’nin 18-22 Mayıs 2022 tarihleri arasında Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti-Girne’de gerçekleşeceğini sizlere duyurmanın heyecanını yaşıyoruz.

Covid-19 pandemisinin stresini ve yorgunluğunu hafifletecek, bilimsel içeriği zengin ve yeniden sosyal ilişkilerimizi güçlendirecek bir kongre hazırlığının tatlı telaşı içindeyiz. Sizleri aramızda görmekten büyük mutluluk ve onur duyacağız. Her geçen gün güçlenerek büyüyen Türk Tıbbi Onkoloji camiasını, mümkün olan en yüksek katılımla bir araya getirmek en önde gelen hedefimizdir.

Konferans, panel ve kurslar ile deneyimlerimizi paylaşacağımız, onkoloji alanındaki güncel konuların ele alınacağı ve tartışılacağı bir kongre olsun istiyoruz. Düzenleme çalışmalarımız sırasında kongre programımıza önerileriniz, desteğiniz ve katkılarınız bizlere güç verecektir. Kongremiz ile ilgili ayrıntılı bilgiye derneğimizin resmi web sitesi olan www.kanser.org ve kongre web sitesi www.tibbionkoloji2022.org adreslerinden ulaşabilirsiniz.

Sizleri kongremize bekliyoruz. Sıkıntılı günlerin geçeceği, huzurlu ve sağlıklı günlerde buluşmak üzere. Sevgi ile kalın.

Saygılarımla,

Prof. Dr. Murat Dinçer
Kongre Başkanı

Araç çubuğuna atla