1. Uluslararası Avrasya Biyolojik ve Kimya Bilimleri Konferansı / 1st International Eurasian Conference on Biological and Chemical Sciences

Tarih: 26 Nis 2018 -27 Nis 2018
Lokasyon: Ankara - Türkiye
Şehir: Türkiye


1. Uluslararası Avrasya Biyolojik ve Kimya Bilimleri Konferansı / 1st International Eurasian Conference on Biological and Chemical Sciences (www.eurasianbiochem.org) 26-27 Nisan 2018 tarihlerinde Ankara Crowne Plaza Otel’de (5 yıldızlı) gerçekleştirmek üzere bir araya geliyoruz.

Kongremizin amacı biyoloji ve kimyanın tüm uygulamalı alanları üzerinde araştırma yapan tüm meslek gruplarının akademik deneyimlerini paylaşacağı bilimsel bir ortam oluşturmaktır. Böylesi bilimsel bir ortamın farklı alanlardan araştırıcıları bir araya getirerek yeni çalışmaların temellerinin atılmasına imkan tanıyacağı ve konferans sonuçlarının ülkemize ve bilim dünyasına önemli katkılar sağlayacağı kanaatindeyiz.
Bu bağlamda Fen, Mühendislik, Ziraat, Eczacılık, Tıp, Diş Hekimliği, Sağlık Bilimleri, Veterinerlik, Ormancılık, Su Ürünleri ve Eğitim Bilimleri Fakülteleri ile Meslek Yüksekokulları bünyesinde uygulama ve araştırma yapan değerli bilim insanlarını konferansımıza davet etmekten onur ve mutluluk duyarız.

Araç çubuğuna atla