3 aylık evli anestezi teknikeri intihar etti

15 Aralık 2015  |   Kategori: Medyada Sağlık Haberleri Print

Vildan Kalender ArtanKadıköy’deki bir hastanede anestezi teknikeri olarak görev yapan, daha önce moda ve ses yarışmasına katıldığı öğrenilen 25 yaşındaki Vildan Kalender Artan, Kartal’daki evinde intihar etti. Henüz 3 aylık evli olan genç kadının intihar nedeni araştırılıyor.

Olay, Uğur Mumcu Mahallesi, Yunus Emre Caddesi üzerindeki Terkos Sitesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, Özel Kadıköy Şifa Hastanesi’nde çalışan 25 yaşındaki Vildan Kalender Artan’ın eşi Buğrahan Artan sabaha karşı saat 05.00’te uyandı. Eşinin yanında olmadığını fark eden Buğrahan Artan, salona geçtiğinde Vildan Kalender Artan’ın kendini iple asarak intihar ettiğini gördü. Artan, durumu sağlık ekiplerine bildirdi. Ancak olay yerine gelen ekipler anestezi teknikeri genç kadının hayatını kaybettiğini tespit etti.

Polisin incelemesinin ardından, Artan’ın cansız bedeni önce Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna, buradan da kesin ölüm sebebinin belirlenmesi için Adli Tıp Kurumu’na sevk edildi. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

YORUMUNUZ VAR MI?

guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
Tüm yorumları gör
Araç çubuğuna atla