Altın iğne tedavisi nedir? Nasıl yapılır? / Dr. Osman Baş

14 Ocak 2022   |    29 Mart 2024    |   Kategori: Estetik Print

Ülkemizde estetik için kullanılan bir yöntem olan İzmir altın iğne yöntemi ile deri altında bulunan yağların ve fazla dokuların ortadan kaldırılması mümkün olur. Bu yöntemde hastaya cerrahi bir işlem yapılmadığından dolayı tercih edilen bir yöntemdir. Aynı zamanda bu yöntemin gerçekleştirilmesi ile hastaların estetik olarak daha sıkı bir cilt formuna kavuşabilmesi mümkün olur.

Altın İğne Nedir?

Cilt yapısının istenilen forma kavuşturulması aşamasında kullanılan İzmir altın iğne yönteminde hastaların radyo frekans yöntemi ile cilt yapısının düzenlenmesi mümkün olur. Yine bu işlemlerin yerine getirilmesi aşamasında hastaların cilt altında bulunan fazla yağlar ortadan kaldırılarak bölgesel zayıflama mümkün olur.

Altın İğne Nasıl Yapılır?

Altın iğne olarak isimlendirilen iğnelerin deri altına tutularak radyo frekans yöntemi ile hastaların cilt yapısında istenilen başarı elde edilmiş olunur. İzmir altın iğne yöntemi sayesinde hastaların cilt yaralanmaları ya da cilt bozuklukları ile ortaya çıkan sorunlar giderilmiş olunur. Altın iğne yöntemi ağrısız ve kesisiz bir yöntem olarak öne çıkar.

Altın İğne Kimlere Uygulanır?

Cilt elastikiyetini kaybetmeyen hastalarda bu yöntemden yararlanılabilir. Yine bu yöntemin gerçekleştirilmesi aşamasında hastaların genel görünümlerinde istenilen incelme sağlanmış olunur. Deri zamanla istenilen özelliklerini kaybeder. Bu nedenle derinin eski yapısına kavuşturulması amacı ile bu yöntemden yararlanılır.

Burun Dolgusu Estetik Yöntemleri Nelerdir?

Estetik olarak hastalara uygulanabilecek birçok farklı yöntem bulunur. Bu yöntemlerden birisi olan İzmir burun dolgusu yöntemi sayesinde hastaların burun yapısında ortaya çıkan bozuklukların giderilmesi mümkün olur. Burun dolgusu yönteminde hastaların burun ucu da düzeltilebilir.

Burun Dolgusu Yaş Sınırlaması Var mı?

Estetik olarak burun yüz hatlarının belirleyicisi bir organdır. Bu nedenle estetik işlemlerin daha çok burun ile ilgili yerine getirilmesi durumu görülür. Burun bazen eğri bir yapıya sahip olabilir. Yine bazı durumlarda burun için dolgu uygulaması yerine getirilmiş olunur. İzmir burun dolgusu işlemlerinin yerine getirilmesi aşamasında burun şekil verme gerçekleştirilmiş olunur.

Burun Dolgusu Fiyatları

Fiyat olarak bakıldığında tedavi yönteminin nitelikleri başta olmak üzere aynı zamanda tedavinin uygulandığı sağlık merkezine bağlı olarak İzmir burun dolgusu fiyatları değişiklik göstermektedir. Günümüzde bu nedenlerden dolayı burun estetik yöntemlerinin uygulanmasında birden fazla sağlık merkezinden fiyat bilgisi alınması gerekli olabilir. Ülkemizde sunulan yöntemler ve fiyatlar estetik merkezlerine göre değişiklik göstermektedir.

Dudak Dolgusu Neden Yapılır?

Dudaklar insanların yüz hatlarının belirlenmesi aşamasında ve güzelliklerinin ortaya çıkarılmasında önemli bir organdır. Bu nedenle de dudak dolgusunun estetik amaçlar için kullanılması söz konusu olur. İzmir dudak dolgusu işlemlerinde hastaların görünümlerini daha çekici hale getirmek için dudaklara şekil verilir. Dudakların çeşitli nedenler ile hacim kaybı yaşaması nedeni ile ortaya çıkan bu durum aynı zamanda hastaların genel görünümlerinin daha güzel olması ile sonuçlanabilmektedir.

Dudak Dolgusu Kimlere Uygulanır?

Dudak yapısından hoşlanmayan hastalar başta olmak üzere aynı zamanda dudak yapısı nedeni ile gülüşünde sorun yaşayan hastalar bu teknikler ile daha başarılı bir şekilde tedavi olabilirler. Ülkemizde bu yöntem ile birlikte hastaların genel görünümlerinde istenilen başarı elde edilmiş olunur. Son zamanlarda İzmir dudak dolgusu yöntemlerinin gerçekleştirilmesi aşamasında çeşitli teknikler kullanılmaktadır.

Dudak Dolgusu Avantajları Nelerdir?

Avantaj olarak dudakların istenilen hacim kazandırılmasında bu yöntemden yararlanılır. Özellikle son zamanlarda insanların ihtiyaç duyduğu estetik çözümlerin başında gelen bu yöntem aynı zamanda hastaların görünüm beklentilerinin karşılanmasında artıları ile dikkat çekmektedir. Kısa sürede kişinin görünümünün değiştirilmesine imkân tanıyan İzmir dudak dolgusu yöntemi ile hastaların genel görünümlerinde istenilen başarı elde edilmiş olunur.

YAZIYI PAYLAŞ

YORUMUNUZ VAR MI?

guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
Tüm yorumları gör
Araç çubuğuna atla