Türkiye Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi

Adres

Hacettepe, Kızılay Sok., No: 4, 06230 Altındağ / Ankara

Branşlar

Acil ServisAğız ve DişAğrı KliniğiAnestezi ve Rean.Beslenme ve DiyetBiyokimyaÇocuk KardiyolojiDahiliyeDermatoloji & CildiyeFizik Tedavi ve Reh.GastroenterolojiGöğüs CerrahisiGöğüs HastalıklarıHematolojiKadın Hast. ve DoğumKalp ve Damar Hast.KardiyolojiMikrobiyolojiNefrolojiNörolojiNükleer TıpPatolojiPsikiyatriRadyolojiSigarayı Bıraktırma KliniğiÜroloji



Hastanemiz 1964 yılında hizmet vermeye başlamıştır. Sağlık Bakanlığı hastaneleri içerisinde kamu tüzel kişiliği olan ilk ve tek özerk statülü hastanedir. 500 yataklı hastanemizde 149 uzman hekim, 130 asistan, 449 hemşire olmak üzere 1600 kişi görev yapmaktadır.

Hastanemizde kardiyoloji kliniği, kalp damar cerrahi kliniği, gastroentroloji kliniği, gastroentroloji cerrahi kliniği, üroloji kliniği ve çocuk kardiyoloji kliniği bulunmaktadır.

Gastroentoloji Kliniği, Gastroentoloji cerrahi kliniği ve çocuk kardiyoloji kliniğimizde yan dal uzmanlık eğitimi verilmektedir.

Hastanemizde yılda ortalama 50 organ nakli, 7300 anjiografi, 1600ü bypass ameliyatı olmak üzere toplam 20000 ameliyat yapılmaktadır.

ULAŞIM;

(Esenboğa) Havaalanından HAVAŞ Servisleri ile AKM ye gelip oradan üzerinde SIHHİYE yazan Minibüs veya Belediye Otobüslerine binip,
hastanemizin yakınında inebilirsiniz.
Havaalanından 442 Numaralı Belediye Otobüsüne binip SIHHİYE de hastanemizin yakınında inebilirsiniz. (Havaalanı– T.Yüksek İhtisas arası 25 Km)

(Tren Garından) üzerinde SIHHİYE yazan Minibüs, Belediye Otobüsü vb. araçlarla hastanemize gelebilirsiniz. (Gar– T.Yüksek İhtisas arası 1.5 Km.)

(ULUS–T.Yüksek İhtisas arası 2 Km – KIZILAY– T.Yüksek İhtisas arası 1 Km – CEBECİ– T.Yüksek İhtisas arası 2 Km – AKM – T.Yüksek İhtisas arası 2 Km)

guest

2 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
Tüm yorumları gör
ilyas
ilyas
3 yıl önce
Değerlendirme Puanı :
     

selam antalyadan sevkle ösefagus manometresi cektirmemiz lazım 1 günde cektiripte döne bilirmiyiz 05373722258 bilgi verirseniz sevinirim

Sevcan gök
Sevcan gök
3 yıl önce
Değerlendirme Puanı :
     

Hastanenizde akciğeri tüp takılıyorum fiyat öğrenebilirsiniz hastamız 4.evre kanser


Araç çubuğuna atla