• Psk. Dr. Derya Gündoğdu Psikiyatri / Nöroloji grup logosuPsikiyatri / Nöroloji grubunda bir güncelleme yayınladı 9 yıl 2 ay önce

    TERAPİ TIP MERKEZİ PSİKİYATRİ KIŞ OKULU-I
    “ÇATIŞMA” – 13-15 Şubat 2015 – ANTALYA
    Değerli Meslektaşlarımız,
    Başta psikiyatri ve psikoloji olmak üzere farklı disiplinlerden bilim insanlarının katılımı ile 2015 yılında Antalya’da Terapi Tıp Merkezi öncülüğünde Psikiyatri Kış Okulu gerçekleştirilecektir. Gelenekselleşmesini amaçladığımız bu okulun önceliği ruh sağlığı alanında çalışan tüm meslek alanlarının sosyoloji, siyaset, ekonomi, siyaset, sanat gibi çeşitli bilimsel disiplinler ile buluştuğu bir tartışma ortamı yaratmak, farklı bölge ve kurumlarda çalışan ruh sağlığı çalışanları arasındaki bilimsel ve eğitsel iletişimi ve mesleki dayanışmayı artırmak, psikiyatri ve psikiyatri dışı çeşitli disiplinlerde çalışan ve emek veren, üreten ve tartışan bilim insanlarının temas kurabilmesini sağlamaktır.

    Ruh sağlığı alanından çalışan psikiyatr, psikolog ve diğer meslek gruplarına yönelik eğitim çalışmaları hayata geçirmeyi amaçlamış ve bu yönde etkinlikler organize etmiş olan Terapi Tıp Merkezi’nce birincisi düzenlenecek Psikiyatri Kış Okulunun ana teması “ÇATIŞMA” olarak belirlenmiştir. Bilim ortamına yeni bir soluk getireceğini düşündüğümüz bu etkinlik ile çatışma kavramı psikiyatri, psikoloji, siyaset, etik, estetik ve ekonomi-politika pencereden bilimsel ve felsefi bir tartışmanın nesnesi olacaktır.

    EĞİTİCİLER*
    Prof. Dr. A. Tamer Aker – Aydın Çubukçu
    Doç. Dr. Ayşe Devrim Başterzi – Doç. Dr. Burhanettin Kaya
    Uzm. Dr. Cem Taylan Erden – Prof. Dr. Doğan Şahin
    Doç. Dr. Ejder Akgün Yıldırım – Uzm. Dr. Eriş Bilaloğlu
    Doç. Dr. Özge Baysal – Doç. Dr. Halis Ulaş
    Doç. Dr. Hamid Boztaş – Doç. Dr. İlker Belek
    Prof. Dr. Meram Can Saka – Doç. Dr. Mehmet Yumru
    Murat Demirbaş – Öztürk Türkdoğan

    İLETİŞİM ve KAYIT
    Dr. Burhanettin Kaya: burha65@yahoo.com Tel: 0312 2025416
    Dr. M.Yumru drmehmetyumru@yahoo.com Tel: 0242 2448883
    Terapi Tıp Merkezi Sekreterliği: info@terapitipmerkezi.com